Костюми з брюками в окремій категорії
Давно хочу знайти комплект саме з брюками, але не дуже зручно переглядати весь розділ із костюмами. Хотілося б, щоб такі моделі були зібрані в окремій підкатегорії. Мені важливо бачити кілька варіантів одразу, щоб порівняти фасон і посадку. Також цікавлять трикотажні комплекти, бо вони більш універсальні. Фото для мене мають значення, адже саме вони допомагають зрозуміти, як виглядає сет у цілому. Не хочеться відкривати різні сторінки, якщо шукаю конкретний тип комплекту. Якщо хтось уже знаходив розділ із такими моделями, підкажіть, де це можна переглянути зручно.
14 Views

Я нещодавно переглядала підкатегорію, де зібрані саме костюми з брюками, і це значно спростило пошук. У межах сторінки представлені різні комплекти з брюками як основним елементом. Там є трикотажні варіанти та моделі з різною посадкою. Кожен комплект має фото, тому можна порівняти кілька фасонів між собою. Я змогла переглянути весь перелік без переходу до інших типів костюмів. Такий формат дозволяє зосередитися саме на потрібному типі сету. У результаті вибір став більш впорядкованим.